Welkom

Auke en Laas
Auke Bloemhof en Laas Sijbesma werken al jarenlang samen als schilders. Eerst deden ze dat respectievelijk 25 en 15 jaar in loondienst bij een bedrijf. Sinds 2002 verdient het duo zijn brood als zelfstandige schilderscombinatie. Beide hebben een eenmansbedrijf, prescription die altijd met de ander samenwerkt. De constructie bevalt erg goed.

Zelfstandig

Uit -naar eigen zeggen- “liefde voor het vak” besloten Bloemhof en Sijbesma in 2002 op eigen benen te gaan staan. “Als je in loondienst bent, and doet de werkgever meestal alle regelwerk en hoef je als schilder alleen maar het uitvoerende werk te doen. Daar hadden Auke en ik op een gegeven moment steeds minder gevoel bij”, health zegt Sijbesma. “Wij misten de eigen inbreng, wilden veel liever zelf de regie van een opdracht in handen hebben, zelf de klanten van adviezen voorzien en het rechtstreekse contact met hen onderhouden. dat deed ons uiteindelijk besluiten om te kiezen voor het zelfstandige ondernemerschap. Tot op heden hebben we daar nog geen moment spijt van gehad.”

dscn0584